MY WEEKEND

Øredobber – H&M, genser – Zara, bukse – Weekday, sneakers – New Balance

Heihei! Jeg sparker i gang mandagen med litt omgangssyke, og har planer om å ligge helt i ro i bønn om at jeg gjør meg ferdig med sykeleie lenge før helgen starter. Fra og med førstkommende helg blir det fullt kjør på meg jobbmessig, og jeg har en del skolearbeid som trenger oppmerksomhet før den tid. Tidsklemme pluss omgangssyke går ikke heelt hånd i hånd kjenner jeg..

Og ellers, har dere hatt en bra helg? Fredagen min ble brukt på å få med meg Line of Oslo visningen sammen med navnsøster Emilie, og vi døde litt av skam da streetfotografer knipset bilder av oss på vei inn. Hvis bildene popper opp noe sted så skal jeg vurdere å poste – kun fordi det må ha sett vanvittig komisk ut da vi begge garantert så rimelig overrasket og ukomfortable ut. Heheh hjeelp.. Det var ihvertfall veldig hyggelig å bli invitert, og jeg fikk tatt et par snikbilder av Maikenbestis som rocket seg nedover catwalken. Noen er mer komfortable enn andre når det gjelder å bli tatt bilder av for å si det sånn 🙂

Videre på fredagskvelden så dro kjæresten og jeg på hjemmelaget asian fusion-middag hos et vennepar med to par til, og jeg merker jeg virkelig må step it up hva kommer til matlaging. Jeg har vært på tanken om å komme meg på matlagingskurs tidligere, men vet ikke riktig om man får valuta for pengene? Noen erfaringer? Vi brukte ihvertfall kvelden på å spise oss halvt ihjel og spille brettspill. SÅ hyggelig! Resten av helgen gikk med til jobb og dåp til skjønne Ellie – hvor det også var hinsides god mat. Mmm, et matlagingskurs frister jo mer jeg tenker på det.

4 kommentarer

 1. Er du gravid?😊 Det kan jo være morgenkvalme, og ikke omgangssyke hehe

  1. Emilie Flatner

   Hehe nei, det er nok bare omgangssyke 😊

 2. så fin blogg du har Emilie!!
  måtte jo kjøpe meg disse flotte øredobbene når jeg så de på deg med disse på steen og strøm <3

  1. Emilie Flatner

   Åå, tusen takk skjønne deg! Håper alt går som smurt med huset! Gleder meg til innflytningsfest <3

Kommentarfeltet er stengt.