15 RANDOM QUESTIONS & ANSWERS

1. Hvis du kunne velge hvem som helst (død eller levende), hvem skulle du ha likt å ha som middagsgjest?
Farfaren min! Han ble borte så alt for tidlig i 2004, og jeg skulle gjerne ha satt meg ned rundt et middagsbord med han for å få snakket med han om alt i voksen alder.

2. Hva gjør du for å gjøre en dårlig dag til en god en?
Enkelte dager lurer jeg på hvordan det i det hele tatt er mulig å ha en så stor dose uflaks på én dag. Det beste botemiddelet for en skikkelig dårlig dag er likevel å le av det hele, og tenke at herfra kan det jo bare gå oppover. Dersom ikke latter og ønsketenking fungerer så kan det alltids hjelpe å ringe en venn for å klage litt.

3. Pleier du å øve deg på hva du skal si før du ringer noen? I så fall, hvorfor det?
Nja, det kommer an på hvem jeg ringer. Hvis jeg har mye viktig på hjertet så noterer jeg gjerne litt i forkant slik at ikke distré-meg glemmer noe.

4. Nevn 5 ting på bucket listen?
– Reise på en veldig estetisk fin ferie til en vingård og/eller langs Gardasjøen i Italia.
– Skaffe meg bunad (har såå lyst på!!)
– Bo i leilighet/hus med stor nok plass til å ha et hobbyrom hvor jeg kan tegne, male og gjøre alt annet som ville sett ut som et kaos hvis det var plassert i stuen.
– Ha en skikkelig bursdagsfest.
– Gifte meg.

5. Når sang du for noen sist?
Hvis noen hører meg synge så er det IKKE med vilje. Naboen var nok det siste publikummet jeg hadde, da jeg kom uvitende og glad fra dusjen mens jeg tok en trall på vei til soverommet. Glemte selvsagt håndkle, og reagerte med å kaste meg ned på gulvet da blikkene våre møttes gjennom glassdøren. Rett i foret, rett i foret🎶

6. Ville du helst beholdt en ung kropp, eller et ungt sinn i dine resterende år?
Det er jo greit at sinnet følger alderen slik at ikke barna ender med å bli mentalt eldre enn deg? Kunne fint vært smekker og lekker som en 30-åring, med et sinn matchende for alderen.

7. Hva er dine tanker rundt tatoveringer?
Jeg tenker at folk får gjøre akkurat som de selv vil. Men jeg skal aldri ha noen 😊

8. Hva er du mest takknemlig for?
At jeg er frisk, at jeg har søsken, at jeg har virkelig gode venner og at jeg i teorien har alle muligheter i verden med oppvekst i Norge som bakgrunn.

9. Hva står på to-do listen din for i dag?
Ettersom jeg enda ligger syk på sofaen så har jeg tillatt meg selv å skyve to-do listen til i morgen. Men kjapt oppsummert så står ymse skolearbeid, forhåndsskriving av blogginnlegg, betale regninger og vask av ulltøy på listen.

10. Hvis/når du oppdrar egne barn, hva vil du gjøre annerledes enn hva dine foreldre gjorde med deg?
Jeg har jo stort sett klart meg ganske bra, så hvis jeg måtte endret på noe så må husarrest være det første jeg kommer på. Den metoden fører ikke med seg noe som helst vettug. Hahah.

11. Fortell livshistorien din i korte trekk.
Født i Oslo, oppvokst i Fredrikstad med mamma, stefar og to småsøsken. Lykkelig som liten, barnehage i Oslo og hyppige besøk hos farmor og farfar i Nes. Mobbing og utfrysning på barneskolen, smårebelsk fjortistid med liten impulskontroll, og første kjæresteforhold fra ungdomsskole til voksen alder. Bestemt og veslevoksen på vgs, store ambisjoner med lite innsats. Friår etter vgs uten innhold og mening, flytting til Oslo, og Westerdals. Samlivsbrudd, singeltid og finne seg selv på nytt. Ny kjæreste, mer studie og fremtidsambisjoner.

12. Hvis du kunnne gitt tre råd til den 10 år yngre deg, hva ville du sagt?
Til den 16 år gamle meg ville jeg sagt: 1. Vennskapsbånd fra ungdomstiden er ikke nødvendigivs permanente, og det er helt greit. 2. Slutt med solarium, og begrens bruken av selvbruningen. Det er faktisk ikke lekkert å være knalloransje. 3. Ta valg basert på egen magefølelse – ikke basert på hva de rundt deg mener du burde.

13. Hvis du kunne fått en magisk evne for én dag, hva ville det vært og hva ville du gjort?
Vært usynlig! Det er så mange ganger jeg kunne ønske jeg var fluen på veggen, men i og med at det kun ville vært for én dag så jeg ville nok benyttet den dagen til å få vite litt statshemmeligheter i det hvite hus. Show me them alien files!

14. Hva gjør du helst når du er alene hjemme?
Lager en stor pizza med ananas (som ingen andre jeg kjenner liker), setter på en dokumentar eller spennende film, har på joggis og snakker med meg selv mens jeg surfer litt på alt og ingenting.

 15. Fortell en ting om deg som ingen vet?
Her måtte jeg tenke lenge, men det første jeg kom på er fra da jeg var ny i klassen på barneskolen, og de to første jeg hilste på var de mest populære jentene i klassen. Jeg skjønte med en gang at dette var de kule jentene, og jeg ville være akkurat som de. I lang tid etterpå så prøvde jeg å herme etter væremåte, dialekt (var ikke kult med Oslo-dialekt i Fredrikstad) og alt de gjorde for å bli like kul. Kan melde om mislykket oppdrag ettersom fler av guttene etterhvert begynte å erte meg for det.. Haha.