BUSY DAYS

Hele antrekket er fra Floyd, minus boots fra Zara.

Hei fra en trøtt meg! Jeg stikker egentlig bare innom for å si hei, og komme med en oppdatering. Nå for tiden har jeg lange dager på showrommet til Floyd, hvor jeg jobber med å vise frem klær sammen med Eirin. Det er ikke mange som får meg til å le så mye som hun gjør, så vi har det ganske gøy på tross av hundre klesskift, elektrisk hår og hektisk skjema. Vi har begge studie og andre forpliktelser ved siden av jobbingen, så det hjelper litt å ha en å dele den (evige) dårlige studentsamvittigheten med. Etter 12 timers dagen i dag må jeg rett hjem for å jobbe med en innlevering som skal inn allerede i morgen.. Det er med andre ord litt lite med fritid om dagen, men det gjør meg egentlig ikke så mye ettersom jeg helst bare vil ha vinteren overstått asap, og tiden flyyr når man har full timeplan.

Nå må jeg ta en rask frokost før det bærer avgårde på jobb. Håper du får en fin mandag! Xx