FOR MY BOOKSHELF

Jeg har tidligere skrevet at jeg synes det er et pluss dersom bøker har et appellerende design i tillegg til at det er en bok jeg faktisk har lyst til å lese. Jeg har tatt en runde og funnet åtte eksempler på bøker som ved første øyekast gjorde meg interessert – rent designmessig.

  • A Separation – Katie Kitamura, design av Jaya Miceli.
  • Time Travel – James Gleick, design av Peter Mendelsund.
  • The Mothers – Brit Bennett, design av Rachel Willey.
  • Egg: The Very Best Recipes Inspired by the Simple Egg – Blanche Vaughan,  design av Clare Skeats.
  • The Stargazer’s Sister – Carrie Brown, design av Oliver Munday.
  • All We Saw – Anne Michaels, design av Janet Hansen.
  • The Lesser Bohemians – Eimear McBride, design av Oliver Munday.
  • Why? Explaining the Holocaust – Peter Hayes, design av Evan Gaffney.

Hvilken er din favoritt?