FLORALS FOR SPRING? GROUNDBREAKING…

Happy monday! Forrige uke jobbet jeg 12 timers dager, gikk rett i seng når jeg kom hjem og rakk såvidt å svare på meldinger. Jeg trives som oftest best med å ha mye å sjonglere, men sist uke kjente jeg at det holdt med den ene jobben. Nå er derimot moteuken ferdig for sesongen for min del, og det er tilbake til normal hverdag.

Noe av det siste jeg fikk rappet med meg fra januarsalget var denne blomstrete saken fra Ganni, og jeg har allerede rukket å bruke den både i dåp, på fest og til hverdags. Så fin!! Enn så lenge brukes den med ullstrømpebukse og boots, men jeg ser også frem til å kunne kombinere den med sneakers og bare ben når våren kommer. Boozt har fortsatt salg på den, så hvis du vil ha lik så finner du den her! (annonselenke)

Jeg går som regel til innkjøp av en eller to maxikjoler like før varmen setter inn her hjemme, og favorittene fra de siste årene er helt klart fra Ganni, Gestuz og ByTimo. Elsker snittet, og de kan brukes til de fleste anledninger. Under har jeg laget en liten samling av kjoler jeg har lagret i ønskelisten for våren.

Annonselenker: 1. Gestuz 2. Custommade 3. By TiMo 4. Line of Oslo 5. Gestuz 6. Ganni