UH, UH HONEY

Inneholder annonselenker: 1. Words and Years – Logic and Love in Art av Toril Johannessen. 2. Anemone Gold av Monika Petersen. 3. Ullteppe fra Layered. 4. Ellos lyslykt. 5. ‘Marble’ av Kaja Skytte. 6. H&M Home speil. 7. Ellos Home putetrekk. 8. Ellos Home putetrekk. 9. Ellos lenestol.

Det kjennes ut som at det er den første dagen med helt blå himmel og sol i 2018 i dag, og jeg sitter nå med beina på bordet mens jeg drømmer om den duse og varme kombinasjonen av interiør over her. Det kan hende at jeg for en gangs skyld faktisk var godt kledd for kulden, men jeg mener å ha kjent solen varme mens jeg gikk tur tidligere i dag. Okei, nok snakk om været – men det var ihvertfall det som fikk meg til å søke etter artiklene over her. Stolen fra Ellos har jeg sett på en liten stund nå, og jeg har lagret søket på Finn i tilfelle noen skulle bestemme seg for å selge den enda litt billigere 😀