DIY TABLE

For litt siden kom jeg over disse bordene fra IKON København, og jeg var heelt innstilt på at en av variantene måtte bestilles – frem til jeg fant ut hva det ville koste. Uttrykket er relativt enkelt både i formen og mønster, så jeg tok en runde med meg selv før jeg kom på tanken om å sjekke mulighetene for å få laget noe selv. Det kan ofte bli litt mer styr enn hva man ser for seg når man setter i gang med et do-it-yourself prosjekt, så her tenker jeg eventuelt å gjøre det så enkelt som mulig. Med et enkelt bord, eventuelt et LACK bord fra Ikea og noe folie i lignende mønster (kanskje noe i denne duren?) så kan det fort bli mye penger spart! Foreløpig har jeg det kun i tankene, men jeg lover å vise resultatet om det gjennomføres. I mellomtiden tenkte jeg likevel å dele idéen dersom noen av dere kunne tenke dere å teste ut det samme 🙂