VALENTINE

Happy Valentines!! Har du noen kjærleiksplaner for dagen? Jeg har egentlig aldri vært spesielt opptatt av å feire kjærligheten på akkurat denne dagen, når det kan være minst like romantisk med hvilken som helst annen dag. Og onsdager i seg selv er jo ikke akkurat… romantisk.

Jeg husker likevel en Valentines dag fra da jeg gikk på ungdomsskolen, hvor jeg hadde gledet meg lenge i forkant ettersom jeg hadde et godt øye til både to og tre stykker. Da dagen kom lå jeg hjemme med feber og var såå skuffet over at jeg gikk glipp av opplegget som skulle være på skolen. Utover kvelden ringte det derimot på døren hele fire ganger, og jeg fikk både roser, sjokolade og smykker av datidens crushes. Disse crushes’ene var selvsagt ikke klar over at jeg tekstet/flørtet med alle samtidig, så jeg nøt godt av beilergavene. Hahaha for et opplegg. Må nok innrømme at jeg ikke har opplevd like stor og kompakt dose av oppmerksomhet verken før eller siden.

Ettersom kjærligheten er opptatt med hverdagslige plikter i dag så skal jeg ta med meg Maikenbestis på den nyeste 50 Shades filmen. Noen som har sett den allerede? Har ikke de høyeste forhåpningene, men kino er koselig uansett. Dessuten synes jeg det er en minst like fin ting å feire litt loove med venninner♥ Håper dere får en fin dag! Xx

1 kommentar

  1. Søstera de har sett alle filmene og hun synes den siste var den beste av alle 3:-)

Kommentarfeltet er stengt.