QUICK FIX: THE LITTLE BLACK DRESS

Tjohei! Endelig helg!! Eller.. jeg bruker både fredagen og lørdagen på jobb, så jeg kan ikke ta helg helt enda. Skal du noe gøy?

I helgene fremover har jeg en del bursdagsfester å dra i, og jeg er som regel den som alltid ender opp i sort med mindre jeg har noe nytt og fresht i skapet. Da er det greit å ha et par trygge alternativer for den lille sorte. For min del så har jeg funnet ut at jeg best kler de kjolene hvor man ser litt kragebein og skuldre, derfor er det ofte off-shoulder kjolene jeg går for. Versjonen jeg har på er en prøve fra Floyd, og jeg tror den vil være noe lavere i splitten foran når den kommer i butikk:-) Under ser du en liten samling med lignende kjoler i både litt dyrere og ganske rimelige prisklasser.

Annonselenker: 1. Designers Remix (på salg!) 2. Modström 3. Designers Remix 4. Wolford 5. NLY ONE

3 kommentarer

  1. Du må ikke slutte å blogge, Emilie:)

  2. Så fin! Og så kult du har laget bildene også. 🙂

    1. Emilie Flatner

      Tusen takk Drea! Og så hyggelig at du stikker innom. Husker jeg leste bloggen din for en del år siden♥️

Kommentarfeltet er stengt.