OH, IT’S BEEN A WHILE


Genser fra Weekday, bukse fra Topshop, solbriller fra Quay og sko fra Zara

Oi oops, nå var det plutselig blitt en god stund siden sist jeg skrev noe her. Jeg vil ikke kalle det en vinterdepresjon, men inspirasjonen og lysten til å skape særlig kreativt innhold har vært nærmest ikke-eksisterende i det siste. Og i stedet for å slenge ut innhold som egentlig ikke sier noe som helst så har jeg heller latt være. Jeg synes man ser det veldig tydelig på blogger når det postes kun for å poste noe, og da er det heller ikke så interessant å lese. Derfor tok jeg meg heller en (veldig) lang pause. Men nå er påsken like rundt hjørnet, og jeg kjenner energien er litt mer ovenpå enn hva den har vært.

Så hvordan står det til med dere? Noen som skal noe gøy i påskeferien? For min del er ferie som begrep litt ymse ettersom jeg enten har hatt innleveringer til skole som har gjort at jeg ikke har kunnet gjøre noe, eller så har det vært at jeg har måttet ta så mange vakter på jobb som mulig når jeg først har skolefri. Stipend er jo ikke akkurat noe å skryte av..😜 Denne påsken blir det derimot en liten tur til London, og det gleder jeg meg masse til! Forhåpentligvis vil en liten tur hjelpe litt på inspirasjonen også, for nå har jeg aldri vært så lei av vinter. Apropos inspirasjon så må dere gjerne si ifra om det er noe dere vil se mer eller mindre av. Jeg synes det er litt rart å spørre om, men deres forslag kan jo kanskje også trigge litt skriverlyst.

Nå skal jeg få ryddet litt før det bærer ut for å finne gave til en venninne jeg skal i bursdag til i kveld. God helg!!<3