15 THINGS

3 TING PÅ ØRET
– Den siste tiden har jeg fått helt hekta på podcast, og podcasten ‘hun vs. han‘ får meg alltid i godt humør. Tar meg selv i å brøle av latter når jeg sitter på trikken på vei til jobb. Anbefales!!
– ‘Note to self‘ tar for seg alskens spørsmål en måtte ha relatert til hvordan vi lever i den digitale alder. Veldig interessant, og mange episoder tilgjengelig.
– ‘Institusjonen‘ er en podcast av tre jenter, hvorav jeg gikk på vgs med Martine. Veldig flinke, flittige på oppdateringen og til tider hysterisk morsomme.

3 TING JEG SER FREM TIL
– Å kunne begynne å bruke andre sko. Aldri før har vinterbootsene mine blitt så slitt, og jeg lengter etter varmere vær med sandaler som disse(annonselenke) på beina.
– Påsketur til London<3
– Å bli ferdig med semesteret. Don’t get me wrong – for jeg liker virkelig å studere, men nå kjenner jeg at jeg er veldig klar for fulltidsjobb og voksenliv (haha).

3 TING JEG VIL GJØRE I APRIL
– Ta så mange jobbvakter jeg kan for å begynne litt på sparingen til sommeren. Kanskje kjedelig punkt, men pyttsann, ferie kommer ikke gratis.
– Gå til anskaffelse av noen nye postere! Aller helst vil jeg fylle opp en hel langvegg, men det er foreløpig langt igjen. De to i kollasjen over fant jeg her og her.
– Kutte ned på iskaffen.. Det har nå kommet til et punkt hvor jeg er sur før kaffen er på plass om morgenen. Skjerpings.

 3 TILFELDIGE TING
– Jeg synes designet på bloggen er ganske kjipt, og skulle gjerne fått gjort noe med det ganske asap. Men jeg er ganske blank hva kommer til webdesign. Noen idéer?
– Jeg har en stund tenkt på å ha shoppestopp for virkelig å få utnyttet det jeg faktisk har hengende i garderoben. Unntaket for shoppestoppen vil eventuelt være å kjøpe brukt, og jeg tenker å starte 1.april. Who’s with me?
– Ikke for å være en sånn krampeperson på sommerkroppen2018, men nå er det virkelig på tide å komme i gang igjen. Og denne gangen må jeg klare å holde det gående lengre enn 2 uker..(…)

3 TING JEG IKKE FORSTÅR
– Folk som går barføtt eller i sokkelesten på toalettet på fly. Grøsser bare av tanken.
– Nettshoppingssider hvor varene loades og loades ettersom man scroller nedover. Hvor er sidetallene? Og hvis man klikker seg inn på en vare og deretter tilbake så havner man på toppen igjen. Aah.
– Hvorfor bukser fra Zara lages i én lengde. Det som i utgangspunktet er ment som ankelbukser blir nærmest knebukse på meg.

1 kommentar

  1. Ann-Christin

    Riktig god tur til London, kos dere masse 💕 og vær forsiktige. Og husk å sende meg noen snapp i ny og ne da, slik at jeg vet du har det bra. 👍😘

Kommentarfeltet er stengt.