CROC MULES

Heii og (snart) god påske!! Det blir ikke noe påskeegg, kvikklunsj og fjell på meg i år, men jeg tar med meg påsken på beina med et par gule heels til avreisen i morgen tidlig. Disse har jeg hatt liggende i esken en god stund nå, ettersom isete underlag og minusgrader har sørget for midlertidig parkering av finere skotøy. De sitter som et skudd og er heldigvis veldig stabile å gå på. Det er ikke rent sjeldent jeg forbanner meg selv for at jeg aldri øvde meg på heler opp gjennom årene, for nå føler jeg meg som regel som bambi på isen hvis helen er stilett og høyere enn 10 cm. Disse passet meg derimot perfekt, og jeg ser for meg at de blir desto finere å bruke med kjole når beina får litt farge til sommeren. Jeg fant de på Nelly for en tid tilbake, så jeg ser det ikke er så mange igjen på størrelsen. Hvis du likevel vil sjekke de ut så finner du de her(annonselenke).